Sok szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon! Az előforduló hibákat folyamatosan javítjuk. Mindenkinek tartalmas, kellemes böngészést kívánunk!

TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUS HELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ INFORMÁCIÓKRÓL

No Rating

Tisztelt Szülők, Gondviselők! Kedves Diákok! Kedves Kollégák!

A koronavírussal kapcsolatos hiteles és naprakész információkat a www.koronavirus.gov.hu, a rendőrség központi Facebook oldala, valamint a Koronavírus tájékoztató oldala biztosít.

A koronavírus fertőzés megelőzésével és az esetlegesen szükségessé váló járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban az alábbi honlapokon is tájékozódhatnak:

 

 

 

 

A fenntartó Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős Operatív Törzs döntéseinek megfelelően az alábbi információkra szeretném felhívni a tanulók, a pedagógusok, a dolgozók, a szülők, a hozzátartozók szíves figyelmét a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében:

 • A higiéniai szabályok, különösen a rendszeres és alapos kézmosás, kézfertőtlenítés fokozott betartását. A helyes, fertőtlenítő kézmosás szabályairól a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján több infografika is megtalálható, ld. pl:
 • https://www.nnk.gov.hu/attachments/article/464/WHO%20a%20fert%C5%91tlen%C3%ADt%C5%91%20k%C3%A9zmos%C3%A1s%20menete.pdf), valamint az iskolánkban is értesülhetnek.
 • Kérünk mindenkit, hogy kerülje a nagyobb rendezvényeket, tömeget!
 • Ne fogjon kezet, ne adjon puszit, ne ölelkezzen, tartson legalább egy méter távolságot a környezetében lévő személyekkel!
 • Szellőztessen gyakran!
 • Köhögéskor és tüsszentéskor takarja el az orrát és száját zsebkendővel, utána dobja ki a zsebkendőt és mosson kezet!
 • Kérjük, hogy azok, akik a közelmúltban – diák, vagy tanár – fertőzött területen tartózkodtak, vagy bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon, vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek iskolába, maradjanak otthon (14 nap). Ha valaki magán, vagy hozzátartozóján, tanítványán tüneteket – láz, köhögés, torokfájás, levertség – észlel, akkor maradjon otthon, haladéktalanul értesítse telefonon háziorvosát, vagy hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központ 06 80/277-455 vagy 06-80/277-456 zöldszámait, és kövessék a kapott utasításokat.
 • A Kormány döntése értelmében a Külföldi Nyelvtanulási Program keretében tervezett nyári utazások megszervezésére egy évvel később, 2021-ben kerül sor.
 • Iskolánkban rendelkezésre áll külön helyiség (orvosi szoba), ahol szükség esetén a mentők megérkezéséig izolálni tudjuk azt a személyt, akinél a fertőzés esetleges gyanúja felmerül.
 • A március 15-ei ünnepi megemlékezést osztályszinten tartjuk meg.
 • Az egyéni külföldi utazásokat kérjük, haladéktalanul szíveskedjenek jelezni az iskola igazgatójának az osztályfőnökön keresztül. Hazaérkezés után a diák, vagy a dolgozó 14 napig nem látogathatja az intézményt. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik érintkeznek, érintkeztek fertőzött területről érkező személlyel az elmúlt 14 napban. Kérjük, ezt is szíveskedjenek haladéktalanul jelezni!
 • Az iskola dolgozóinak, tanulóinak követni kell a járványügyi hatóság és az illetékes állami szervek járványügyi helyzetre vonatkozó előírásait, javaslatait.
 • Az iskola gondoskodik a folyamatos fertőtlenítésről, az alapos takarításról, a kijelölt helyeken kézfertőtlenítés biztosításáról.
 • Aki rosszul érzi magát, a betegség tüneteit tapasztalja, kérjük, haladéktalanul forduljon orvoshoz, és ne jöjjön iskolába!
 • Tájékoztatjuk a diákokat arról, hogy jelen pillanatban nincs olyan központi döntés, amely az iskolák bezárását rendelné el, de a helyzet napról napra változhat. Ha erre sor kerül, tájékoztatni fogunk mindenkit, illetve lehetőség szerint élni fogunk a távoktatás lehetőségével.

Kérünk mindenkit, hogy mindannyiunk érdekében felelősségteljesen viselkedjen, és feltétlenül tartsa be a szükséges óvintézkedéseket!

A fentiek visszavonásig érvényesek!

Ballagási kisfilm

ESEMÉNYNAPTÁR

szeptember 2021
hkscpsv
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« aug   okt »

Fontos információk

E-Kréta belépés

Hasznos információk

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.
Tel/fax: 06-22-314 278
Email: titkarsag@vorosmarty.hu

Archívum