Sok szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon! Az előforduló hibákat folyamatosan javítjuk. Mindenkinek tartalmas, kellemes böngészést kívánunk!

Eredményeink

REMEKELTEK A VÖRÖSMARTY DIÁKJAI AZ ALSÓ-AUSZTRIAI ASZTALOS VERSENYEN

Az SzFSzC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának három tanulója kapott meghívást az Alsó-ausztriai asztalos versenyre. A kiutazók április 26-án kulturális program keretében ismerkedtek Pöchlarn és környéke festői környezetével, kastélylátogatás során bepillantást nyerhettek a Monarchia utolsó éveibe.


DACOLTAK A SZÉLLEL A VÖRÖSMARTY TANULÓI A TOBOROZÓ NAP JÁRŐRVERSENYÉN

Az április 25-én a III. Toborzó nap alkalmával megrendezésre került katonai járőrversenyen a SzFSzC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának csapata Bán Martin, Bíró Zoltán, Lóránt Richárd és Németh Gábor összeállításban a VI. helyezést érte el, leküzdve a komoly kihívást jelentő akadálypályát és teljesítve számos érdekes feladatot dacolva a széllel, amely többször megtréfálta …


SZAVALÓVERSENY A VÁCIBAN

2017. április 11-én a költészet napja előtt tisztelegve szavalóversenyt rendeztek a Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában. Iskolánkat Sveiger Bereniké 1/9/2 osztályos tanuló képviselte, Váci Mihály: Nélküled című versével. A zsűri Varró Dániel könyvével jutalmazta diákunkat.


ÖKO-VERSENY AZ ÁRPÁDBAN

2017. április 11-én ÖKO-versenyt rendeztek a Székesfehérvári SZC Árpád Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája és Kollégiumában. Iskolánkat Gódány Balázs SZÉ/12/1/D osztályos tanuló képviselte hulladékanyagból készített tojástálalójával.


SIKER A „MIÉRT A TE SULID A LEGJOBB?” PÁLYÁZATON

A „Miért a Te sulid a legjobb?” pályázaton a Különdíjat és a Közönségdíjat nyerte el a 3/11/4 osztály a következő videóval…


MEDVEMATEK VERSENY BESZÁMOLÓ

Beszámoló a Medvematek területi versenyről Április elsején Veszprémben különleges matematika versenyen vettünk részt (ez nem áprilisi tréfa). A verseny a város sétáló utcáján zajlott, közel 1000 (!) diák részvételével. A központi állomáshelyen megkapott feladat megoldása után a sétáló utca 13 állomáshelyén oldhattunk meg feladatokat a friss, napsütéses szombat délelőtt és délután.


DOBOGÓS HELYEZÉS EGYÉNIBEN ÉS CSAPATBAN IS A „KATONASULI” LÉGFEGYVERES LÖVÉSZ KUPA ORSZÁGOS DÖNTŐJÉBEN

Tanulóink kiváló teljesítményük alapján meghívást kaptak a március 03-án Budapesten a SYMA csarnokban megrendezésre kerülő országos megmérettetésre. Iskolánkat, szétlövés alapján, Tauz Milán, Várdai Péter és Kovács Péter Adolf képviselte.


A JUBILEUMI ARANY-ÉV TISZTELETÉRE RENDEZETT ARANY JÁNOS-MEMORITER VERSENYEN DOBOGÓS HELYEZÉST SZEREZTÜNK

Arany János születésének 200. évfordulója tiszteletére a veszprémi Padányi Katolikus Iskola meghirdette az Arany János-memoriter versenyt. A felhíváshoz nagy kedvvel csatlakoztunk.


DUPLÁZTAK A LÖVÉSZEK A FEBRUÁR 24-I MEGYEI VERSENYEN

Megyei szinten sem találtak legyőzőre a vörösmartys lövészek. Összetettben és egyéniben is győzedelmeskedtek tanulóink. Damsits László, Simon Attila és Várdai Péter vehette át a legjobb csapatnak járó kupát, továbbjutva az áprilisi területi döntőbe.  Az egyéni aranyérem Várdai Péter nyakába került.


VÖRÖSMARTYS SZAKMAI SIKER!

Tisztelt Látogatók! Kedves Kollégák! Kedves Diákok! Nagy öröm, és büszkeség számunkra, hogy két tanulónk, Schulcz József (asztalos), és Szabó Ádám (kőműves és hidegburkoló) bejutottak a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) országos válogatójába.


SZÉP EREDMÉNYEK A MEGYEI IMPLOM JÓZSEF KÖZÉPISKOLAI HELYESÍRÁSI VERSENYEN

A 2017. január 11-én a Teleki Gimnáziumban megrendezett Implom József Középiskolai Helyesírási Versenyen iskolánk tanulói is két kategóriában indultak.


Bravúros szereplés a Székesfehérvári Középiskolások Lövészeti Versenyén

2017. február 10-én iskolánk két csapattal indult a Helyőrségi Klubban megrendezésre kerülő versenyen. Tanulóink kiválóan céloztak és mindkét csapatunk „belőtte” magát a következő fordulóba. (2017.02.13)


XX. Városi Diákgála rajzpályázat

január 27-én rendezték meg a Művészetek Házában a XX. Városi Diákgála rajzpályázatának eredményhirdetését. (2017.01.30)


“Szép magyar beszéd” verseny

január 12-én tartottuk a Szép magyar beszéd verseny iskolai fordulóját. (2017.01.17)


Évkerék 2016 – Összefoglaló

A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár ÉVKERÉK, 2016. címmel másodszor buzdította  Fejér megye fiataljait. (2017.01.12)


Ezüstös tündöklés a Szent Borbála napi honvédelmi versenyen

2016. december 02-án a Honvédelmi szakkör szervezésében Várpalotán három tanulónk vett részt a koszorúzáson, majd a laktanyában megrendezésre került sportversenyen… (2016.12.08)


Helyesírási verseny volt a Vörösmartyban

2016. november 30-án rendeztük meg a helyesírási verseny iskolai fordulóját. A következő eredmények születtek… (2016.12.04)


Vörösmartys díjazott a „Betlehemi szép csillag” pályázaton

2016. november 26-án került megrendezésre a XIV. „Betlehemi szép csillag” című pályázat eredményhirdetése a Szent István Művelődési Házban. A felnőtt alkotócsoport kategóriában három díjat adtak ki és köztük volt iskolánk fafaragó szakköröse, Süle Tamás (3/11/4 osztály) és mestere, Rankl József is. (2016.11.26)


November 09-én került sor az V. Deák Városi Történelmi Verseny eredményhirdetésére

Iskolánk csapata Egri Péter 11.A, Ficzus Richárd 1/9/3, Szuna László SZÉ/12/1 és Villányi László SZÉ/12/2/E összeállításban összetettben XII. helyezést ért el, de kiemelkedő gyakorlati teljesítményükért KÜLÖNDÍJAT kaptak. Az okleveleket a diákok nevében Szakállas László SZÉ/12/1 osztályos tanuló vette át. A tanulóknak gratulálunk az elismeréshez! (2016.11.9)


Országos Haditorna Verseny Megyei forduló 2016. október 12. Pákozd (KEMPP)

Az őszies szeles, csapadékos időjárás ellenére két lelkes csapat képviselte iskolánkat a hét állomásból álló haditornán. Diákjaink igyekezetét oklevéllel ismerték el a szervezők. (2016.10.14)


Számháború Pákozdon

2016. szeptember 28-án a Székesfehérvári SzC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája is részt vett Pákozdon a VII. Honvédfesztivál keretében megrendezett eseményen. (2016.09.30)


“Egy nap a honvédelemért”

A Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a 2016. szeptember 23-i „EGY NAP A HONVÉDELEMÉRT” elnevezésű országos ifjúsági járőrversenyen a következő csapattal indult… (2016.09.26)


Szépen szerepeltek a Székesfehérvári SzC Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolájának diákjai országos versenyeken:

László Levente és Tóth Dániel (felkészítő: Mayerné Lőrincz Henrietta) 5. helyezést értek el a „Spring in Britan” elnevezésű angol nyelvű levelezős versenyen. A német nyelvű „Frühling in den DACH-Ländern” versenyen Németh Gyula és Török József hetedik lett (felkészítő: Daláné Papp Gabriella).

„A Duna mindnyájunk ügye” Duna ismerettár versenyen országos 9. helyezést ért el a csapat: Tóth Dániel, Gyuris Patrik, Kovács Péter (felkészítő: Jászter Gabriella)


Iskolánk a sportban is jeleskedett. Sárkányhajósaink ezüstérmet szereztek az I. Velencei-tavi Nebuló Kupán.

A június 5-i TESZ futáson az iskolai létszámhoz viszonyítva a résztvevők száma alapján VI. helyezést értünk el, amiért 30 000 Ft Decathlon-utalványt kapott iskolánk, amiből tanulóink új sportszereket kaptak.

A Bejczy Antal Műszaki Emlékversenyen két csapattal indult iskolánk. A legkitartóbb diákok: Piricsi Szilveszter, Vörös Tamás és Vass Ádám (segítő tanárok: Biró Tibor ésUrbán Zoltán) a VI. helyet szerezték meg iskolánknak. A GoLEGO csapat az összes feladatot sikeresen megoldotta.

Ballagási kisfilm

ESEMÉNYNAPTÁR

október 2021
hkscpsv
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Sze   nov »

Fontos információk

E-Kréta belépés

Hasznos információk

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.
Tel/fax: 06-22-314 278
Email: titkarsag@vorosmarty.hu

Archívum