SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/002 | 8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. máj. 14.


admin

  Vörösmarty plakett

  2024-ben iskolánk legmagasabb kitüntetését, a Vörösmarty plakettet oktatóként Vámosi János kollégánk, diákként Kovács Balázs 3/11/1. osztályos tanuló kapta. Gratulálunk!

  Vörösmarty plakett

  Vámosi János kollégánk 1988 és 1996 között, valamint kis kihagyást követően 2007-től dolgozik oktatóként iskolánkban, vagyis 25 éve a Vörösmarty oktatói testületének megbecsült tagja.

  Folyamatosan a szakmában dolgozott, és a megszerzett szakmai tapasztalatával oszlopos tagja az oktatói közösségnek. Alázatos oktatásával példaképe minden tanulójának, és nagy megbecsülés illeti a szakmán belül. A végzett diákok is nagy elismeréssel vélekednek munkásságáról. Folyamatosan részt vesz a tehetséggondozásban, valamint a szakmai versenyekre való felkészítésben. Kollégánk elévülhetetlen érdemeket szerzett a diákjaival elért versenyek eredményeivel, legyen az országos szintű, vagy nemzetközi verseny.

  Emberi magatartása, szakmai munkája alapján érdemes a Vörösmarty plakettre.

  Kovács Balázs szerény, tisztelettudó, szorgalmas diák, három éve a kőműves osztály egyik legmotiváltabb, legsegítőkészebb diákja. Feladattudata 9. osztályra kialakult, így már az ágazati alapvizsgára is komolyan és önállóan készült, és az egyik legjobb eredménnyel végzett. Kezdetektől az iskola első öt legjobb tanulója között volt, és a jelenlegi tanévet 4,82–es tanulmányi eredménnyel zárta. Nemcsak a szakmai, de a közismereti tantárgyakra is mindig kellő alapossággal készül. Iskolán kívüli tevékenységekben is mindig lehetett rá számítani, megbízható, szavatartó diák.

  Balázs felismerte, hogy a tanulás az útja, hogy önmaga és családja részére jobb életet teremtsen. Többek között ezt bizonyítja az is, hogy kilencedikben Apáczai ösztöndíjas lett.

  Az idei Szakma Kiváló Tanulója versenyen kőműves kategóriában az ország második legjobb interaktív tesztjét írta. Folyamatos felkészüléssel - iskolaidőn túl is - bejutott az országos döntőbe és mára már az ország 5. legjobb kőműves tanulójaként köszönthetjük. Balázs az elért eredményei és példamutató kitartása miatt méltó a Vörösmarty plakettre.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Gyászhír

  Gyászhír

  Tisztelt régi és jelenlegi kollégák és diákok! Szomorú hír érkezett hozzánk: Végh István, egykori kollégánk elhunyt.

  2024. jún. 7.


  Admin

  Online faipari verseny

  Online faipari verseny

  Online faipari versenyt szervezett a JAF Holz Ungarn Kft., amelyen összesen 502 tanuló vett részt országszerte. Iskolánk diákja, Világosi Dorka különdíjban részesült, amely során fúrókészletet vihetett haza. Gratulálunk.

  2024. jún. 5.


  Admin

  Nemzetközi ács verseny, Pöchlarn, 2024.

  Nemzetközi ács verseny, Pöchlarn, 2024.

  Szolga Szabolcs (3/11/5) végzős ács tanulónk 2024.05.24-én részt vett a tartományi ács versenyen Pöchlarn-ban (Ausztria), ahol négy nemzet, összesen 35 ács tanulója mérhette össze szakmai gyakorlati tudását.

  2024. máj. 27.


  Admin


  Partnereink

  SZC logo

  Székesfehérvári Szakképzési Centrum


  Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

  8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.

  Telefon: +36701986561

  E-mail: titkarsag@vorosmarty.hu

  OM azonosító: 203053/002


  2024Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola